ŠOLA SMUČANJA IN IZPOSOJA OPREME

Servis in smučarska šola Finžgar na Soriški planini že vrsto let nudi kvalitetno poučevanje smučanja in deskanja na snegu. Poleg šole je obiskovalcem na voljo izposoja in servis smučarske ter deskarske opreme.

Šola smučanja in deskanja je primerna za smučarje začetnike in bolj izkušene smučarje. V šoli se lahko naučite prvih smučarskih (deskarskih) zavojev ali izpopolnite že osvojeno znanje. Šola je namenjena vsem, tako otrokom kot odraslim, zahtevnost vaj pa prilagajamo zmožnostim in predhodnemu znanju udeležencev šole.

IZPOSOJA OPREME

Izposodite si lahko raznoliko smučarsko (deskarsko) opremo, ki je vedno kvalitetno pripravljena in vzdrževana (nabrušeni robniki, impregnirana drsna podlaga..) Za čisto prve korake na snegu izposojamo otroške smučarske čevlje (od št. 26 naprej), smučarski čevlji pa so na voljo tudi za odrasle (do št. 47). Za vse izposojamo tudi ostalo potrebno opremo.

SERVIS OPREME

Vedno vam je na voljo naš servis opreme kjer vam nabrusimo robnike, impregniramo drsno podlogo, nastavimo ali uredimo vezi. Na zalogi imamo vse potrebno za manjše smučarske nevšečnosti (razne vijake, zaponke, strepe.. ) in si vedno prizadevamo najti rešitev za morebitne težave z opremo.

Obratovalni čas: Vsak dan od 9h- 16h, oziroma v času obratovanja smučišča.

Da bi lažje ugodili vašim željam in se dogovorili za termin učenja prosimo, da nas pred prihodom obvestite, da se dogovorimo o vašem času prihoda na smučišče in ostalih podrobnostih glede smučarskih ur.

  • RU-FI d.o.o.
  • Servis Finžgar
  • Telefon: 041 441 433 (Žiga)

PREVERITE ŠE OSTALE ZIMSKE AKTIVNOSTI