OSTALE NAMESTITVE

SORICA
GOSTIŠČE MACESEN

Le streljaj od smučišča Soriška planina, se v pet kilometrov oddaljeni vasi Sorica, nahaja gostišče Macesen.
Gostišče Macesen svoja vrata odpira od leta 2001 v zgradbi udarniško zgrajenega zadružnega doma. Gostišče je nastalo iz ideje domačnosti, iz želje po tem, da gostom nudijo delček sebe in jih pogostijo v tradicionalnem ambientu vaške gostilne. Poleg odlične pijače in jedače v gostišču Macesen najdete še večnamensko dvorano s kozolcem, prijetno urejene sobe in oazo za sprostitev s savnami in telovadnico.

APARTMAJI TOLC

Apartmaji in gostišče Tolc se nahaja v Sorici in nudi štiri apartmaje in tri sobe opremljene v kmečkem stilu z lesom iz domače kmetije. Imajo vse kar gost potrebuje za brezskrben oddih. Pri njih lahko prespi 33 gostov. Vsem gostom pa je na voljo tudi skupni prostor s finsko savno. Gostilna lahko sprejme do 50 gostov. Kulinarika temelji na sezonski izbiri sestavin lokalnih dobaviteljev ter velikem deležu lastnih proizvodov. Za zunanje goste je potrebna predhodna rezervacija.

NEMŠKI ROVT
GOSTIŠČE IN PENZION RESJE

Gostišče in penzion Resje se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, pašniki in travniki. V Penzionu Resje je na voljo 14 sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Gostišče slovi po kuharskem mojstru Jožu, ki tradicionalne dobrote pripravlja na poseben, strašno okusen način.

BOHINJ
Informacije in rezervacije

Soriška planina se nahaja le 13 km stran od Bohinjske Bistrice. V času poletne in zimske sezone si namestitev lahko rezervirate tudi v bohinjski dolini.
W: www.bohinj.si

LD Turizem – TIC Bohinjska Bistrica
Mencingerjeva ulica 10
4264 Bohinjska Bistrica
T: +386 (0)45 747 600
M: +386 (0)41 455 040
E: [email protected]
W: www.ld-turizem.si

Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko Jezero
T: +386(0)4 574 60 10
E: [email protected]
W: TD Bohinj

Center TNP Bohinj
Center Triglavskega narodnega parka Bohinj
Stara Fužina 37-38
4265 Bohinjsko jezero
T: +386 (0)45 780 245
E: [email protected]
W: www.tnp.si


PREVERITE ŠE DRUGE NAMESTITVENE MOŽNOSTI