Brunarica

Gorska koča s kulinarično in prenočitveno ponudbo

Gostišče Brunarica je prijazno in prijetno gorsko gostišče. V gostišču Brunarica se trudimo za zadovoljstvo naših gostov in želimo vsem obiskovalcem pričarati pravo gorsko doživetje. Naše sobe so preproste in prijetne. Nudimo sedem sob z različnimi posteljnimi razporeditvami, od tega pet sob z lastno kopalnico ter dve mansardni sobi, ki si kopalnico delita. Tri sobe si delijo balkon in pogled na vrh Soriške planine. V pritličju Brunarice se nahajata jedilnica in bar, ob lepem vremenu pa gostje lahko uživajo tudi na letni terasi in travniku ob Brunarici. Ob predhodnem dogovoru je možno najeti prostor za žar. Ob Brunarici so tudi igrala za otroke in prostor za odbojko ter badminton.

V gostišču Brunarica nudimo tradicionalne jedi na žlico, domače klobase, štruklje in domače sladice. V poletnem času nudimo kislo mleko in žgance, nudimo pa tudi druge jedi po naročilu. Za pripravo jedi večinoma uporabljamo sestavine lokalnih pridelovalcev.

Jedilnica sprejme do 50 gostov in je primerna za praznovanja zaključenih družb, poslovna srečanja in seminarje, team- buildinge za pravne osebe, potopisna predavanja, ustvarjalne delavnice za otroke ter razne dogodke kulturnih društev. Ponujamo pa tudi letno teraso s 60 sedišči, kjer se odpira razgled na bližnje vrhove ter smučišče. Pristni okusi jedi, domačnost Brunarice, gostoljubje zaposlenih in domačinov ustvarjajo nepozabno planinsko izkušnjo.

brunarica soba meta

Meta - Soba z zakonsko posteljo

Več
brunarica soba lucija

Lucija - Soba z zakonsko posteljo in balkonom

Več
brunarica soba podlogajrevi

Podlogarjevi - Družinska soba

Več


brunarica soba tinček in ferjanč

Tinček in Ferjanč - Družinska soba z balkonom

Več
brunarica soba skupinska

Velika skupna soba - Postelja v skupni spalnici

Več
soriška planina

Jedilni list gostišča Brunarica

Preverite naš jedilni list, kjer ponujamo odlične lokalne jedi, ki se sezonsko prilagajajo in kjer bo vsak našel nekaj zase.

MENU
soriška planina
soriška planina
ozadje gore

Kulinarična karta gostišča Brunarica

Preverite naš jedilni list, kjer ponujamo odlične lokalne jedi, ki se sezonsko prilagajajo in kjer bo vsak našel nekaj zase.

MENU
menu brunarica
gore ozadje