BRUNARICA

Gostišče Brunarica je prijazno in prijetno gorsko gostišče. V gostišču Brunarica se trudimo za zadovoljstvo naših gostov in želimo vsem obiskovalcem pričarati pravo gorsko doživetje. Naše sobe so preproste in prijetne. Nudimo sedem sob z različnimi posteljnimi razporeditvami, od tega pet sob z lastno kopalnico ter dve mansardni sobi, ki si kopalnico delita. Tri sobe si delijo balkon in pogled na vrh Soriške planine. V pritličju Brunarice se nahajata jedilnica in bar, ob lepem vremenu pa gostje lahko uživajo tudi na letni terasi in travniku ob Brunarici. Ob predhodnem dogovoru je možno najeti prostor za žar. Ob Brunarici so tudi igrala za otroke in prostor za odbojko ter badminton.

V gostišču Brunarica nudimo tradicionalne jedi na žlico, domače klobase, štruklje in domače sladice. V poletnem času nudimo kislo mleko in žgance, nudimo pa tudi druge jedi po naročilu. Za pripravo jedi večinoma uporabljamo sestavine lokalnih pridelovalcev.

Jedilnica sprejme do 50 gostov in je primerna za praznovanja zaključenih družb, poslovna srečanja in seminarje, team- buildinge za pravne osebe, potopisna predavanja, ustvarjalne delavnice za otroke ter razne dogodke kulturnih društev. Ponujamo pa tudi letno teraso s 60 sedišči, kjer se odpira razgled na bližnje vrhove ter smučišče. Pristni okusi jedi, domačnost Brunarice, gostoljubje zaposlenih in domačinov ustvarjajo nepozabno planinsko izkušnjo.

Iščeš namestitev na Soriški Planini? Pošlji povpraševanje

Datum prihoda
Datum odhoda
Odrasli
Otroci

Želim, da mi pošiljate e-novice in s tem dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in obveščanja o aktualnih vsebinah podjetja Turistični center Soriška planina d.o.o. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
Hvala za poslano povpraševanje. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

GALERIJA SLIK

Klikni na sliko za povečavo in celotno galerijo

PREVERITE ŠE DRUGE NAMESTITVENE MOŽNOSTI