AKTUALNO

SMUČARSKO SEZONO ZAČENJAMO TA PETEK, 18.12.2020, od 9h do 16h!

Nakup vozovnic:

Smučarske vozovnice so še vedno na voljo v predprodaji v naši spletni trgovini: https://webshop.soriska-planina.si/ in tudi ta cel vikend smučamo po predprodajnih cenah! Na voljo bodo torej dnevne in 4 urne vozovnice s 30% popustom, ki jih lahko kupite prek spleta in potem prevzamete na blagajni. Možen bo tudi osebni nakup, ob upoštevanju vseh varnostnih navodil, če pa se le da, svetujemo da nakup opravite preko spleta. Prevzemna točka bo urejena pri blagajni smučišča.

Uporaba žičniških naprav:

V skladu z navodili NIJZ bo na dvosedežnici Lajnar za enkrat mogoč prevoz samo ene osebe na vozilo, razen za člane istega gospodinjstva. Vlečnice so samopostrežne in svetujemo, da se čim bolj sami poslužujete uporabe vlečk. Obvezna je uporaba zaščitnih mask in ohranjanje varnostne razdalje 1,5m! Vse obiskovalce prosimo, da striktno upoštevajo navodila.

Uporaba sanitarij:

Sanitarije bodo odprte pri gostišču Brunarica in pa pri gostišču Lajnar. V toaletnih prostorih Brunarice se lahko sočasno nahaja samo ena oseba. Obvezna je uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok, ob večjem številu obiskovalcev zato uporabite tudi sanitarije v gostišču Lajnar.

Hrana in pijača:

Za prevzem hrane in pijače bosta na voljo gostišči Brunarica in Lajnar. Menu bo prilagojen razmeram, prosimo da ob prevzemu prav tako upoštevate varnostno razdaljo, uporabo zaščitnih mask in pa si obvezno razkužite roke. Ob večji vrsti pri enem gostišču, se lahko sprehodite do drugega . Prosimo tudi, da poskrbite za odlaganje odpadkov v za to namenjene posode in jih ne puščate po mizah in po smučišču, saj se tako povečanje tveganje za okužbe.

Tekaška in sankaška proga:

Urejeno bo otroško sankališče in pa tekaška proga v dolžini 2000m za drsno tehniko. Plačilo uporabe prog lahko izvedete na blagajni smučišča ali v gostišču Lajnar.

Izposoja opreme in servis:

Na voljo bo tudi izposoja in servis smučarske opreme, za vsa dodatna navodila prosim pokličite na 041 441 433 ali pišete na [email protected].


Informacije o smučišču so na voljo tudi na [email protected] ali na 041 840 101 in na 040 565 891.

Lepo vabljeni na Soriško planino, skupaj lahko ravnamo odgovorno in uživamo v zimskih aktivnostih!